Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuljetus U. Hellstén Oy:n logo

Jakeluautonkuljettajaksi Kuljetus U. Hellstén Oy:lle?

Työntekijät toimivat pääsääntöisesti erilaisissa jakelutehtävissä pääkaupunkiseudulla. Kaikki tavarat toimitetaan kuorma-autoilla. Töitä tehdään enimmäkseen arkipäivisin. Työ vaatii asiallista käytöstä, kykyä toimia huolellisesti myös kiireessä sekä kohtalaisen hyvää fyysistä kuntoa painavien lastien käsittelyn vuoksi.

Työnhakijoilta edellytetään luotettavuutta, huolellisuutta, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä, positiivista asennetta työhön, kyvykkyyttä toimia erilaisissa työyhteisöissä ja -ympäristöissä sekä halua toimia itsenäisessä työssä erinomaisin suorituksin. Lisäksi vaatimuksina on:

Kuljetus U. Hellstén Oy:n kuorma-autoTyökokemus sekä kuorma-auton huolto-/korjausosaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole hakemisen edellytys. Jos kiinnostuit, lähetä hakemus osoitteeseen kuljetus@kuljetusuhellsten.com tai täytä työnhakulomake. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi, taustastasi, työkokemuksestasi ja suunnitelmistasi. Luethan ennen hakemuksen lähettämistä työnhakijarekisteriä koskevan tietosuojaselosteen tästä tai EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen noudattamista Kuljetus U. Hellstén Oy:ssä käsittelevältä Tietosuoja-sivulta.

Alalle soveltuvat henkilöt saattavat saada oikeuden tehdä ammattipätevyyskoulutuksen harjoittelujaksot Kuljetus U. Hellstén Oy:n ammattitaitoisten kuljettajien ohjauksessa. Katso lisätietoja oppisopimusta ja työharjoittelua käsittelevältä sivulta.

Avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

 

 

 

 

 

 

Tietosuoja

© 2020. Kuljetus U. Hellstén Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.