Kuljetukset, vaihtolavat ja nostotyöt


Muuttokuljetukset

Kaikki pakattavat pientavarat tulisi olla muuttohetkellä valmiiksi pakattuina kuljetusta varten, ellei muuta ole sovittu. Erikseen sovitusti joitakin esineitä, kuten kaappeja, voidaan myös purkaa ennen niiden kuljettamista. Yrityksellä on tarvittavat porraskiipijät ja muut työvälineet, joilla raskaatkin esineet saadaan siirrettyä myös tiloista, joissa ei esimerkiksi ole käytettävissä hissiä.


Työturvallisuus on Kuljetus U. Hellstén Oy:lle erityisen tärkeää. Muutot toteutetaankin aina vähintään kahden kuljettajan toimesta.Vuokraa tilavia ja kestäviä muuttolaatikoita muuttoa helpottamaan


Sujuvan muuton mahdollistamiseksi pakkaattehan pienesineet muuttolaatikoihin huolellisesti, suojatusti ja tiivisti siten, etteivät laatikoissa olevat tavarat pääse heilumaan suuressa määrin kuljetuksen aikana.
Muut tavaroiden toimitukset

Yhtiöllä on vankka kokemus erityisesti jakelukuljetuksista. Pyydä tarjous lyhyt- tai pitkäaikaisesta jakelukuljetussopimuksesta tai muusta kuljetussopimuksesta (myös kertaluonteiset kuljetustarpeet).Vaihtolavat

Yrityksen tilavat noin 20 m³ siirtolavat sopivat hyvin jätelavoiksi taloyhtiön pihatalkoisiin tai rakennustyömail­le. Vaihtolavoja vuokrataan myös pidemmäksi aikaa.Vaihtolavojen jätteiden kuljettaminen kaatopaikalle tai kierrätykseen


Kuljetus U. Hellstén Oy kuuluu jätehuoltorekisteriin. Kaikki jätelavojen jätteet viedään kaatopaikalle tai muille hyväksytyille jätteen vastaanottopaikoille.


Tilaajana voitte säästää sekä luontoa että jätemaksuja lajittelemalla lavojen jätteet. Esimerkiksi pelkät risut tai kierrätyspuut ovat huomattavasti edullisempia kierrättää kuin talkoojäte. Erilaisilla rakennus- ja talkoojätteillä on sen sijaan kalleimmat vastaanottohinnastot. Tilaajan on myös hyvä huomioida, että erilaiset kodinelektroniikkalaitteet voi maksutta palauttaa mihin tahansa vastaavaa elektroniikkaa myyvään myymälään. Jos elektroniikkajätettä viedään lajitteluasemalle, koituu niistä erillinen, kohtuulli­sen suuri jätteenkäsittelymaksu. Pyydättehän tarvittaessa lisätietoja kierrättämisestä ja kierrätysmaksuista tilauksen yhteydessä.
Nostotyöt

Nosturi-vaihtolava-auton kappaletavaranostimella voidaan tehdä esim. veneiden nostoja.
Kaikki kuljetukset tehdään kuorma-autoilla huolellisesti ja ajallaan.


Hinta- ja muut tiedustelut soittamalla numeroon 0400 442 789 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kuljetus[at]kuljetusuhellsten.com. Tutustuttehan asiakasrekisteriä koskevaan selosteeseen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen noudattamista Kuljetus U. Hellstén Oy:ssä käsittelevältä Tietosuoja-sivulta. Tietosuoja ja yksityisyys ovat yritykselle ensisijaisen tärkeitä, eikä asiakkaiden henkilötietoja milloinkaan käytetä muihin tar­koituksiin kuin palvelun suorittamiseen.