Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuljetus U. Hellstén Oy:n logo

Kuljetus U. Hellstén Oy

Tieliikenteen tavarankuljetuksiin erikoistunut Kuljetus U. Hellstén Oy perustettiin vuonna 1990 toiminimellä, mutta vuonna 1995 kuorma-autojen ja työntekijöiden määrän lisääntyessä yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi. Yrityksen perustaja on sen hallituksen puheenjohtaja Urpo Hellstén.

Kuljetus U. Hellstén Oy:llä on yhteensä noin 15 kuorma-autoa. Autojen koot vaihtelevat kevytkuorma-autoista 26 tonnisiin kuorma-autoihin. Kuljetusliikkeellä on myös yksi nosturivaihtolava-auto, jolla voidaan kuljettaa siirtolavoja sekä tehdä erilaisia nostoja vaativia töitä, kuten pienten veneiden nostoja. Yrityksen varsinainen toimisto sijaitsee Espoossa. Vuonna 2010 valmistunut, yrityksen yksilölliset tarpeet huomioiva korjaamo- ja varikkohalli sijaitsee Kirkkonummella. Kuljetuksia tehdään enimmäkseen Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, mutta tavaroita voidaan toimittaa myös muualla Suomessa sekä ulkomaille.

Voimavarat kohdistetaan korkeatasoisten kuljetuspalveluiden tuottamiseen henkilökunnan hyvinvointi huomioiden. Asiakaslähtöinen toimintatapa näkyy tiukkana yksityisyydensuojana, asiakkaan toiveet täyttävinä, tunnollisina sekä luotettavina kuljetuksina. Työsuoritusten laatu sekä henkilötietojen suojaaminen varmistetaan kouluttamalla ja perehdyttämällä kuljettajat huolellisesti sekä tukemalla heidän työskentelyä ja ylläpitämällä ammattitaitoa myös perehdytysjakson jälkeen. Kuljettajien viihtyvyyteen vaikutetaan muun muassa luomalla kannustavaa ja yhteistyökykyistä sekä oikeudenmukaista työilmapiiriä, jossa on ilo työskennellä.

Kuljetus U. Hellstén Oy:n kuorma-autojen huoltohalli

 

 

Tietosuoja

© 2020. Kuljetus U. Hellstén Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.