Kuljetus U. Hellstén Oy


Tieliikenteen tavarankuljetuksiin erikoistunut Kuljetus U. Hellstén Oy perustettiin vuonna 1990 toiminimellä, mutta vuonna 1995 kuorma-autojen ja työntekijöiden määrän lisääntyessä yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi. Yrityksen perustaja on sen hallituksen puheenjohtaja Urpo Hellstén. Vuonna 2020 yritykselle myönnettiin lisäksi oikeus toimia ammattipätevyyden jatkokoulutuksia järjestävänä koulutuskeskuksena.

Kuljetus U. Hellstén Oy:llä on yhteensä noin 10 kuorma-autoa. Autojen koot vaihtelevat kevytkuorma-autoista 26 tonnisiin kuorma-autoihin. Kuljetusliikkeellä on myös yksi nosturi-vaihtolava-auto, jolla voidaan kuljettaa siirtolavoja sekä tehdä erilaisia nostoja vaativia töitä, kuten pienten veneiden nostoja. Yrityksen varsinainen toimisto sijaitsee Espoossa. Vuonna 2010 valmistunut, yrityksen yksilölliset tarpeet huomioiva korjaamo- ja varikkohalli sijaitsee Kirkkonummella. Kuljetuksia tehdään enimmäkseen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kirkkonummella, mutta tavaroita voidaan toimittaa myös muualla Suomessa sekä ulkomaille.

Voimavarat kohdistetaan korkeatasoisten kuljetuspalveluiden tuottamiseen henkilökunnan hyvinvointi huomioiden. Asiakaslähtöinen toimintatapa näkyy tiukkana yksityisyydensuojana, asiakkaan toiveet täyttävinä, tunnollisina sekä luotettavina kuljetuksina. Työsuoritusten laatu sekä henkilötietojen suojaaminen varmistetaan kouluttamalla ja perehdyttämällä kuljettajat huolellisesti sekä tukemalla heidän työskentelyä ja ylläpitämällä ammattitaitoa myös perehdytysjakson jälkeen. Kuljettajien viihtyvyyteen vaikutetaan muun muassa luomalla kannustavaa ja yhteistyökykyistä sekä oikeudenmukaista työilmapiiriä, jossa on ilo työskennellä.