Ammattipätevyyden jatkokoulutukset


Kuljetus U. Hellstén Oy on ammattipätevyyden jatkokoulutuskeskus, jolla on oikeus järjestää myös Työturvallisuuskeskus ry:n Työturvallisuuskorttikoulutusta. Osallistujien osaamista vahvistavat koulutukset suunnitellaan huolellisesti ja toteutetaan ammattitaitoisesti laadusta tinkimättä. Tilauskoulutukset suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaiden toiveita kuunnellen.


Kaikki kuorma-auton kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät toteutetaan vuorovaikutteisina lähikoulutuksina. Koulutuspaikkana toimii Kuljetus U. Hellstén Oy:n Kirkkonummen toimitilat, joissa on tarvittavat tilat sekä välineet laadukkaiden koulutustilaisuuksien järjestämiselle. Tilauskursseja voidaan järjestää myös muissa koulutuksiin soveltuvissa tiloissa.  Työturvallisuuskorttikurssi voidaan lähikoulutuksen sijaan järjestää virtuaalikoulutuksena, mikäli kurssista ei ole tarvetta saada ammattipätevyyden jatkokoulutuksen suoritusmerkintää.


Ammattipätevyyden jatkokoulutustarjonta painottuu vahvasti jakeluautonkuljettajien osaamisen kehittämiseen sekä ylläpitoon. Tilauskoulutuksina voidaan kuitenkin toteuttaa myös muita kuorma-autonkuljettajien ammattitaitoa vahvistavia koulutuksia. Yhtiön järjestämä Työturvallisuuskortti­kurssi sopii sen sijaan kaikille toimialasta riippumatta, ja koulutuksen sekä siihen kuuluvan kokeen hyväksytystä suorituksesta voidaan myöntää Työturvallisuuskeskus ry:n Työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskorttikoulutuksia järjestetäänkin sekä yleisinä että toimialakohtaisina kurssipäivinä. Myös Työturvallisuuskorttikoulutuksia järjestetään yritysten toiveita huomioivina tilauskoulutuksina.

Hinta- ja muut tiedustelut lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kuljetus[at]kuljetusuhellsten.com taikka soittamalla numeroon 050 381 4715. Tutustuttehan asiakasrekisteriä koskevaan selosteeseen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen noudattamista Kuljetus U. Hellstén Oy:ssä käsittelevältä Tietosuoja-sivulta. Tietosuoja ja yksityisyys ovat yritykselle ensisijaisen tärkeitä, eikä asiakkaiden henkilötietoja milloinkaan käytetä muihin tar­koituksiin kuin palvelun suorittamiseen.